Nabídka již 165 lokací pro vaše fotografie!

Témata


Nejnovější lokace

Ateliér MULTIVERSE
Ateliér MULTIVERSE
Ateliér MULTIVERSE
Ateliér MULTIVERSE
Ateliér MULTIVERSE
Web neustále vyvíjíme a zlepšujeme. Uvítáme vaše názory, připomínky a náměty na nové vlastnosti či funkce. Pište prosím na profil na facebooku nebo využijte naše diskuzní fórum.

Zasílání nových lokací e-mailem

Po zařazení nové lokace na tomto serveru
vám automaticky pošleme e-mail.

Aktuální fotolokace na vašem Facebooku

Fórum - Interiéry

Autor Nadpis
Kontrolní otázka: jaký je měsíc? (číslo)
8.3.2021 10:54:31, Denisa
Otevřený prostorný podkrovní byt v centru Brna
Dobrý den, od dubna bude k dispozici prostorný podkrovní byt (120m2) v centru Brna. Celý prostor je otevřený, přiznané trámy a cihlové stěny + bílá výmalba, nová prkenná podlaha. Součástí bytu je koupelna s volně stojící vanou, walk-in sprchou a šedou stěrkou na stěně. Byt je velmi světlý, ideální pro fotografování / natáčení, případně přespání (bydlení). Na délce pronájmu se můžeme dohodnout. V případě zájmu prosím napište na selladon11@email.cz
18.4.2018 17:12:13, Pavlina
Kouzelné podkroví na Malé Straně
Dobrý den, pro focení či natáčení k dispozici kouzelný byt a terasa přímo v srdci Prahy na Malé Straně. Výhled na sv.Mikuláše. V případě zájmu volejte na mobil 736 531 158.
18.4.2018 17:12:06, Pavlina
Kouzelné podkroví na Malé Straně
Dobrý den, pro focení či natáčení k dispozici kouzelný byt a terasa přímo v srdci Prahy na Malé Straně. Výhled na sv.Mikuláše. V případě zájmu volejte na mobil 736 531 158.
13.3.2018 15:02:01, Petr Figuš
Nabízím lokaci k pronájmu
Dobrý den, nabízíme k pronájmu lokaci na natáčení filmů, spotů, reklam, seriálů ale i fotografování. Jedná se o vilu v Praze Satalicích. Podrobná fotodokumentace včetně rozměrů místností jsou k nahlédnutí na webových stránkách http://www.czechlocations.com/. Jednotlivé lokace je možné po předchozí dohodě libovolně nakonfigurovat dle Vašich požadavků. V případě zájmu či dotazů nás kontaktujte na email czechlocations@gmail.com
24.6.2014 11:33:56, Ol St
Prostory na focení
Ahoj :) Nutně hledám prostor na focení se stropy vysokými minimálně 5 metrů. Nejlépe bílé pozadí nebo jednobarevné. Chystám se nafotit akrobatické prvky pro neziskovou organizaci a k tomu je zapotřebí vysokého pozadí. Poradí někdo kde bych mohl sehnat obdobný prostor? Zatím mě napadl snad jen Veletržní Palác. Poraďte prosím! Pište když tak na stolpovskykh.o@gmail.com :)
8.7.2013 13:25:13, PHKova
Volný ateliér v centru Ostravy
Přebírám skvělý fotoateliér v centru Ostravy, plně vybavený, hledám lidi (ideálně jednoho člověka) na pronájem, při práci nestíhám plně vytížit, stačí mi 1-2 dny týdně. Info na foto@jankovac.cz, mobil 606751006. Cena za 1 den 500 Kč - platí při stálé spolupráci a platbě předem. Nárazovou hodinovou sazbu bych si pak viděl na 200 Kč za hodinu. Nárazové focení celý den potom 1000 Kč. Ideální stav pro mě je najít 2-3 lidi, kteří by měli od ateliéru i klíče. Výbava ateliéru: 5 zábleskových světel Phototools (600W, 500w, a 3 menší světla), softboxy, papírové pozadí bílé, modré, černé, popř. šedé, beauty dish, nástavce atd. také k dispozici + rekvizity na focení lidí, miminek,těhulek. Toaleta, místnost na přípravu s líčení. převlíkací paravan. Nutno osobně vidět, moc pěkné prostředí v atraktivní lokalitě.
 
fotolokace.cz | Kontaktujte nás prosím na Facebooku | spravce@fotolokace.cz